Strada parkeerautomaat

De Strada parkeerautomaat

De Strada parkeerautomaat behoort tot de nieuwe generatie parkeerautomaten en vertegenwoordigt precies waar TMC voor staat; innovatieve techniek, hoogstaande kwaliteit, duurzaamheid en autonomie. De Strada parkeerautomaat brengt vooraf betaald parkeren naar een hoger niveau.

Past in ieder straatbeeld

Beoordeeld als zeer gebruiksvriendelijk

Vandalisme-bestendig volgens EN14450 klasse S2

Laag energieverbruik

Dip & Go: Korte, veilige transactiedoorloop

Duurzaam

De Strada parkeerautomaat is zeer energiezuinig (hij kan geruime tijd volledig autonoom functioneren), het zonnepaneel is daardoor in lijn met de ranke parkeerautomaat. De automaat is voor meer dan 90% te recyclen en door de automaat te voorzien van een upgradekit kan hij ook een tweede kans gegeven worden. Dit maakt de Strada een (langdurig) duurzame aanwinst voor uw stad.

Autonoom

Het zonnepaneel maakt de Strada onafhankelijk van een stroomvoorziening. De draadloze 3G-verbinding met de backoffice zorgt voor een nog grotere autonomie.

Eenvoud in onderhoud

De Strada parkeerautomaat is modulair ontworpen met eenvoud in het achterhoofd. Dit komt vooral tot uiting bij het onderhoud. De automaat is opgedeeld in 2 gescheiden compartimenten met elk een eigen slot. Het onderste compartiment is enkel toegankelijk voor de ledigingsdienst, het bovenste voor het technisch onderhoud.

De belangrijkste onderdelen zoals kaartlezer, printer, ticketrol, maar ook elektronica-onderdelen zijn zonder gebruik van enig gereedschap te vervangen. Daarnaast geeft de automaat pro-actief meldingen in de backoffice-omgeving wanneer bijvoorbeeld een verbruiksartikel op raakt.

Past in ieder straatbeeld

Beoordeeld als zeer gebruiksvriendelijk

Vandalisme-bestendig volgens EN14450 klasse S2

Laag energieverbruik

Dip & Go: Korte, veilige transactiedoorloop

Meer info?

Klik op een van de linkjes voor meer informatie over vooraf betaald parkeren met de Strada parkeerautomaat.

Uiteraard zijn onze accountmanagers altijd bereikbaar voor vragen over de Strada parkeerautomaat. Neem gerust contact op.

Contact

Waysis B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@waysis.com

certificeringlogostransparant

Nieuwsoverzicht

Yellowbrick International voltooit overname van Brick Parking

Yellowbrick International (70% eigendom van Parkeon en 30% van Waysis) voltooit de overname van Brick ...
Lees meer...