Disclaimer

Privacystatement

Waysis B.V. neemt uw privacy serieus. Lees het volgende voor meer informatie over ons privacybeleid.

Waysis B.V. hecht waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van www.waysis.com , aanvaardt u daarmee gebonden te zijn aan deze privacy policy, die kan worden gewijzigd of aangepast van tijd tot tijd, zonder voorafgaande kennisgeving.

Traffic data

Traffic data (automatisch gegenereerde informatie) worden gegenereerd wanneer uw computer verbinding maakt met www.waysis.com en zijn niet voldoende alleen om u te identificeren. De volgende informatie wordt verzameld: de oorsprong van de verbinding, IP-adres, het type en de versie van uw internet browser, de tijdsduur van de verbinding, enz. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor statistische doeleinden om het verkeer naar en op www.waysis.com te analyseren (meest en minst bekeken pagina’s, activiteit per dag en uur, enz.). Traffic data worden altijd anoniem verwerkt.

Persoonsgegevens

U hoeft ons niet te voorzien van persoonlijk identificeerbare informatie om www.waysis.com te gebruiken. Als we enige persoonlijke informatie ontvangen, verzamelen en/of verwerken gebruiken we het op een eerlijke en rechtmatige wijze. Wij zullen nooit uw persoonlijke informatie delen met derden.

Contactformulier(en)

www.waysis.com bevat een of meerdere contactformulieren. De ingevulde (persoons)gegevens worden enkel gebruikt om te reageren uw vraag of opmerking. De ingevulde gegevens worden periodiek (maximaal na 1 maand) verwijderd.

Advertenties & links naar andere websites

www.waysis.com maakt geen gebruik van advertenties van derden ter ondersteuning van onze website. www.waysis.com bevat links waarmee u www.waysis.com verlaat en op websites van andere partijen terecht komt. www.waysis.com heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden u aan het privacybeleid en/of verklaringen te raadplegen van de andere websites die u bezoekt.

www.waysis.com is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die u via onze site krijgt van derden. De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van ons.

Contact

Voor vragen of opmerkingen omtrent privacygerelateerde zaken kunt u contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbescherming (dhr. F.A. Tiebackx)

E-mail dpo@waysis.com
Telefoon +31 (0)20 - 70 288 43 /
Mobiel +31 (0)6 24 31 28 18

Contact

Waysis B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 80
1114 AD Amsterdam-Duivendrecht

Tel. 020 - 462 0 462
E-mail: info@waysis.com

certificeringlogostransparant

Nieuwsoverzicht

Yellowbrick International voltooit overname van Brick Parking

Yellowbrick International (70% eigendom van Parkeon en 30% van Waysis) voltooit de overname van Brick ...
Lees meer...